laden...

Agenda

De weekmarkt tijden zijn:

Vrijdag: Maastricht tot 15:00u
Zaterdag: Utrecht tot 13:00 u

Check altijd de onderstaande agenda voor de juiste aanwezigheid i.v.m. stoffenspektakel

Winkel

Vanaf begin maart zijn wij gevestigd aan de rosmolenstraat 9 in Sittard in ruime sfeervolle winkel met de meest uiteenlopende exclusieve modestoffen. Daarbij helpen wij u graag naar het zoeken van de juiste stof die bij u past.

Mocht u wat verstelwerk of een leuk idee hebben om iets te laten maken staan er een ervaren naaister en een coupeuse voor u klaar. Tevens hebben we alle kleuren garen, en mocht iets aan fournituren nodig hebben laat het even weten wij kunnen het voor u bestellen.


Onze stoffen

De stoffen die wij presenteren zijn inmiddels een begrip geworden onder de naaisters. Wij blijven ieder seizoen dan ook door heel Europa zoeken naar een groot diversiteit van de meest uiteenlopende kwaliteit en exclusiviteit van zowel uni als de meest aparte prints van o.a. bekende couturiers en merken. Zo bent verzekerd van de laatste mode en trends.


Reacties

" Vrijwel iedere zaterdag kom ik naar de Utrechtse lappenmarkt. Joop heeft daar verreweg de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hij heeft prachtige stoffen en hij houdt van zijn vak.Het is leuk om bij Joop stoffen te zien die een maand daarvoor in de Vogue stonden. Een aanrader voor iedereen die van mooie stoffen houdt! "

Reacties

" Van morgen met een vriendin van school naar de markt in Sittard geweest. En we zijn toen ook bij Joop aan de kraam geweest. Hij heeft hele mooie exclusieve stoffen. Heb er ook gekocht. En toen ik thuis kwam heb ik hem gebeld over nog iets of dat na gestuurd kon worden. En dat ging dus daar wacht ik nog op. Het is een hele mooie stof die nog wordt verzonden. En je wordt en fijn en goed geholpen. "

Reacties

" Joop heeft prachtige stoffen. Je hebt waar voor je geld. Hij geeft goed advies en is altijd in een goede stemming! "

Onze Collectie

Een impressie van de Winter collectie 2019

Contact


Rosmolenstraat 9, 6131 HW Sittard Tel:
+31 6 51128485

Het contact formulier is verzonden! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie sturen.